Maandag 5 december 2016 in Vitelia Voeders

Bijzondere ‘pakjesboot’ legt aan in haven van Wanssum

Sinterklaas is vanavond overal tegelijk en laat menig kinderhart sneller kloppen. Desalniettemin vond hij vanmiddag toch nog een gaatje in zijn agenda om met een heel speciale pakjesboot aan te leggen in de haven van Wanssum.

Daarmee waren de Sint en zijn pietermannen getuigen van een heel bijzonder moment voor Coöperatie Vitelia. Het állereerste vrachtschip voorzag onze kersverse op- en overslag faciliteit van maarliefst 1.450 ton grondstoffen. Een bijzonder en spannend moment voor directie en medewerkers van Coöperatie Vitelia. Daarmee is wederom een nieuwe stap gezet in het op- en overslag project dat zijn afronding nadert.

De 31 silo’s die deze faciliteit telt zullen de komende weken gevuld worden met onder meer tarwe, mais, gerst en soja. Net na de jaarwisseling wordt de op- en overslag in gebruik genomen. Daarmee zullen wij onze klanten in de toekomst nog sneller en efficiënter voorzien van het kwalitatieve veevoer dat zij van ons gewend zijn.

Op vrijdag 20 januari 2017 vindt de officiële opening plaats. Op zaterdag 21 januari organiseert Coöperatie Vitelia een open dag waarbij geïnteresseerden een kijkje mogen nemen in de op- en overslag faciliteit in Wanssum. Hou onze website en facebook pagina in de gaten voor verdere aankondigingen.