De diversiteit van de Vitelia bedrijven is inspirerend

Aan het woord Dirk Versleijen (28), sinds 2018 werkzaam op de afdeling administratie binnen Coöperatie Vitelia

Vers bloed op de afdeling administratie

Wat leuk dat ik in deze Vitelia Vitaal de kans krijg om mezelf even voor te stellen aan iedereen.
Mijn naam is Dirk Versleijen, ik ben 28 lentes jong en woon sinds maart van dit jaar samen met mijn vriendin Simone in Venlo. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en ben dan ook als speler en lid actief bij FCV (’t Ven) in het ‘vierd’. Hoogstaand is het niet te noemen aangezien we in de 5e klasse spelen, maar dat mag de pret niet drukken. Verder vind ik het leuk om met vrienden gezellig te borrelen en te spellen. In spellen ben ik redelijk fanatiek, ik wil namelijk altijd winnen!

De diversiteit van de Vitelia bedrijven spreekt mij erg aan!

In 2017 ben ik afgestudeerd voor de opleiding HBO bedrijfseconomie in Nijmegen. Ik was toen reeds parttime in dienst bij Van Enckevort Groothandel in Blerick in de rol van assistent controller. Bij Van Enckevort heb ik ook mijn afstudeerstage gedaan. Van Enckevort is een groothandel in bouwmaterialen en heeft 11 vestigingen over heel Limburg en een klein gedeelte in Noord-Brabant. Door de recente overname van Polvo BV (een andere groothandel) heb ik gekozen voor een nieuwe uitdaging bij Vitelia.

(Nog) geen agrarisch expert!

Een achtergrond in de agrarische sector heb ik niet, ik kom immers ‘oet de stad’. Waarom ik dan toch gekozen heb voor Vitelia? De diversiteit in de Vitelia-bedrijven spreekt mij heel erg aan. Het is mooi om te zien hoe bedrijven met verschillende disciplines opereren onder een gezamenlijke vlag: Vitelia.
Daarnaast vind ik het mooi om te zien hoe betrokken en geïnteresseerd de collega’s zijn, in zowel hun dagelijkse werkzaamheden als op persoonlijk vlak.

Per 1 oktober 2018 ben ik werkzaam bij Coöperatie Vitelia. Hier vervul ik de functie van assistent hoofd administratie. Sinds kort ben ik ook voor Vitelia Voeders betrokken bij de implementatie van het nieuwe ERP-pakket. In beide uitdagingen heb ik enorm veel zin en ik kijk er naar uit om de diverse klantverhalen uit de sector te horen om op die manier meer over de agrarische wereld te weten
te komen.