Even voorstellen....

Mijn naam is Jacqueline Custers, ik woon in Oirlo en ben gehuwd met Harold. Samen hebben we drie kinderen in de leeftijd van 15 tot 18 jaar. Sinds half juli ben ik werkzaam bij Vitelia Agrocultuur in de functie ‘commercieel medewerker binnendienst’.

De Binnendienst (ook wel het Agrocentre genoemd) verwerkt orders van klanten; plaatst de daaruit voortvloeiende bestellingen bij leveranciers en verwerkt offerte-aanvragen die rechtstreeks binnen komen of vanuit het verkoopteam worden opgehaald bij klanten. Het Agrocentre ondersteunt hiermee de afdelingen verkoop en logistiek.

Ik ben onder de indruk van het grote assortiment aan kwekerijbenodigdheden en de vele inkooppartijen die er zijn. De lijnen zijn kort, zowel intern als ook met de leveranciers en naar klanten. Het leuke is dat ik 25 jaar geleden mijn werkzame leven begon bij Boerenbond SaWeCo in Swolgen, en dat we toen samengingen met de Boerenbondwinkel in Lottum. Nog best veel collega’s van toen zijn nu nog steeds werkzaam binnen het bedrijf!

Wat ik vooral leuk vind aan het werk is de samenwerking tussen de interne afdelingen en het contact met klanten en leveranciers. En natuurlijk de branche waarin Vitelia Agrocultuur actief is: de agrarisch sector vind ik een leuke en boeiende sector en hierin liggen ook mijn roots.

Graag draag ik vanuit mijn functie een steentje bij aan Vitelia Agrocultuur.