Jaarverslag Vitelia

Bijgaand vind u het jaarverslag over 2020 van Coöperatie Vitelia U.A.

Met gepaste trots bieden we u het jaarverslag van 2020 aan.

Op het moment dat we dit jaarverslag voltooien bestaat onze coöperatie 100 jaar en zitten we helaas al ruim een jaar in de Corona pandemie. Een gebeurtenis die afgelopen jaar en de komende jaren haar invloed zal hebben. Invloed op uw onderneming, op Vitelia, maar ook op onze maatschappij. In 2020 hebben we desondanks een prima resultaat weten te realiseren waarover we u de komende pagina’s nader zullen informeren.

In het verslag zijn een aantal boeiende interviews opgenomen, waaronder twee interviews met ledenraadsleden. Één met Jose Janssen, Ad Romme en Rob Coopmans, ledenraadsleden van het eerste uur die hebben meegebouwd aan de coöperatie in het afgelopen decennium. Het andere interview is gedaan met Tom Derikx, Jan Kuijpers en Romy Peerboom, drie in 2020 gekozen ledenraadsleden die de toekomst vertegenwoordigen.

Verder treft u in dit jaarverslag een interview met de nieuwe externe commissaris Wim Bens. Wim laat zijn licht schijnen op de uitdagingen voor onze coöperatie in de nabije toekomst.

Wij wensen u veel leesplezier.