Dinsdag 1 oktober 2019 in Vitelia

Flessenpost van Jurgen Conjarts

In juni tijdens de jaarlijkse ledenvergadering mocht onze coöperatie drie splinternieuwe Ledenraadsleden verwelkomen. Deze leden stellen zichzelf een voor een aan ons voor middels ons magazine Vitelia Vitaal. Deze editie is het de beurt aan Jurgen Conjarts uit Margraten.

Ik ben Jurgen Conjarts (37 jr) en woonachting in het Zuid-Limburgse Margraten, getrouwd met Anja en de trotse ouders van Noud(6). Rimke (4) en Daan (1).
Samen met mijn broer Jeffrey heb ik een melkveebedrijf en momenteel melken wij 330 koeien met 170 stuks jongvee op ca. 170 ha lössgrond.

Ledenraad

Sinds het voorjaar van 2016 zijn wij onze koeien gaan voeren van Vitelia Voeders. We hadden toen net een half jaar onze nieuwe ligboxenstal in gebruik genomen en waren op zoek naar een klankbord. Dit klankbord hebben we toen gevonden bij Vitelia Voeders in verkoopadviseur Ivo Coumans. Samen hebben we enkele doelstellingen bepaald en zijn daarmee aan de slag gegaan. Vitelia past goed bij ons bedrijf door de korte lijnen, praktische oplossingen en maatwerk in
de breedste zin van het woord.

Aangezien Vitelia in de Zuid-Limburgse melkveehouderij flink aan de weg timmert was men
op zoek naar een ledenraadslid voor dit gebied.
Na een gesprek in het voorjaar met algemeen directeur Stefan Kuijpers heb ik me kandidaat gesteld en ben ik inmiddels lid van de Ledenraad van Vitelia.

Netwerk vergroten om snel te anticiperen op ontwikkelingen

Geven en nemen

Deelnemen aan de Ledenraad geeft mij de mogelijkheid om mijn persoonlijke netwerk te vergroten. Middels mijn eigen netwerk probeer ik een duidelijke visie over de melkveehouderij in Nederland te hebben en te profileren. Dit is noodzakelijk om continu te kunnen anticiperen op de snel veranderende marktontwikkelingen en onze omgeving. Ik hoop dat ik de Ledenraad van Vitelia daarbij kan ondersteunen en onze leden daar maximaal van kunnen profiteren.