Maandag 5 maart 2018 in Cultus

Cultus Agro Advies zoekt een nieuwe teeltadviseur boomkwekerij

Cultus Agro Advies is een advies- en onderzoeksbureau binnen de boomkwekerij en vaste planten. Als 100% dochter van Vitelia Agrocultuur houdt Cultus zich bezig met teeltadvies, onderzoek, innovatie en opleiding. Vanuit de locaties Hazerswoude-Dorp en Lottum zijn we actief in alle boomkwekerij Greenports van Nederland. Ter versterking van ons team zoeken we voor de regio Zuid Nederland een Teeltadviseur boomkwekerij

Wij zoeken een...

Fulltime teeltadviseur boomkwekerij (m/v)
regio Zuid Nederland


Wat zijn jouw taken?

Als teeltadviseur sluit je teeltcontracten af bij bestaande relaties. Je adviseert klanten over containerteelten en vollegrond boomkwekerij. Naast het adviseren van bestaande klanten behoort ook acquisitie tot je functie.

Wat wordt er gevraagd?

Wij zoeken een gemotiveerde medewerker die zich wil ontwikkelen tot een ervaren teeltadviseur. We zorgen voor een gedegen inwerktraject en opleiding (passend bij je ervaring).
We zoeken een teeltadviseur met een afgeronde Hbo-opleiding richting plantenteelt (boomteelt is een pré). Heb jij net je opleiding afgerond? Of heb je ervaring met advisering in de boomkwekerij? Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie!

We vragen een communicatief vaardige, proactieve en flexibele collega die er zin in heeft om ons enthousiaste team te komen versterken.
Om in aanmerking te komen voor deze functie is het belangrijk dat je woonachtig bent in Zuid Nederland.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Hans Pijpers, hoofd teeltadvies Cultus Agro Advies » 06-51007575.

Interesse?

Zie jij deze functie als jouw nieuwe carrièrestap? Dan ontvangen we graag je sollicitatie:

  • vóór uiterlijk 31 augustus 2018

Stuur je sollicitatie en CV naar Loes Kessels, HR manager bij Coöperatie Vitelia: