Maandag 20 december 2021 in Vitelia Agrocultuur

Vitelia Agrocultuur opent nieuwe locatie in Greenport Boskoop

Op vrijdag 17 december is de nieuwe vestiging van Vitelia Agrocultuur aan de Denemarkenlaan te Hazerswoude-Dorp officieel opgeleverd. Onder toeziend oog van de directie en aannemer is de sleutel van het nieuwe pand symbolisch overhandigd.

Vanaf deze nieuwe moderne locatie voorziet de toeleverancier van (boom)kwekers in de regio Boskoop in een totaalassortiment van kwekerijproducten.

De splinternieuwe vestiging is gerealiseerd door bouwbedrijf Vergeer Bouw B.V. uit Reeuwijk. “Een mooie opdracht met een volledig energieneutraal gebouw als resultaat,” zegt Jeroen Verbaan van Vergeer Bouw.
“Op 18 december vorig jaar hebben wij de opdracht ontvangen om het nieuwe pand van Vitelia Agrocultuur te realiseren. En exact binnen 1 jaar is de oplevering een feit. Een mooi staaltje teamwork. De bouwgrond in deze regio zorgt vaak voor uitdagingen. Voor dit project hebben we daarom ook veel aandacht gehad voor de vloerconstructie. Uiteindelijk zijn we met zijn allen trots op het eindresultaat; een hoogwaardig duurzaam en toekomstbestendig gebouw.”

Iedereen heeft zich voortdurend constructief en flexibel opgesteld om de geplande deadline te halen.

Nico van der Smit, bedrijfsleider van de nieuwe vestiging aan de Denemarkenlaan, blikt trots terug: “Het is een turbulente periode geweest vanaf de eerste paal op 30 maart tot aan vandaag. Maar louter lof voor alle betrokken partijen voor hun inzet in deze roerige tijden.”
“Iedereen heeft zich voortdurend constructief en flexibel opgesteld om de geplande deadline te halen. De laatste weken van dit jaar is ons team druk in de weer om de verhuizing naar de nieuwe vestiging volledig af te ronden. Op 3 januari openen we officieel onze deuren en beleveren wij onze klanten vanuit onze nieuwe locatie.”

Op de foto vlnr: Erwin Vergeer (directeur Vergeer Bouw B.V.), Nico van der Smit (bedrijfsleider Vitelia Agrocultuur Hazerswoude-Dorp) en John Pouwels (directeur Vitelia Agrocultuur)

De nieuwe vestiging van Vitelia Agrocultuur bevindt zich centraal op het ITC terrein en is eenvoudig te bereiken. Een strategisch gekozen locatie in het handelsgebied van plantenexporteurs en plantendistributiebedrijven in de Greenport Boskoop.

De feestelijke opening voor stakeholders en het grote publiek laat nog even op zich wachten. Vitelia Agrocultuur wacht geduldig af tot de huidige coronabeperkingen het toelaten om een officiële open dag te kunnen organiseren.