Nieuwe commercieel manager stelt zich voor

Aangenaam kennis te maken: Ik ben Rudolf Somsen en ben sinds 1 oktober in dienst als commercieel manager bij Vitelia Voeders.

“Vaak buij te bange!”

Ik ben geboren en getogen in Aalten, het dorp op de zeven heuvelen in de Achterhoek. Ik woon in Mill, de Parel van Brabant, samen met mijn vrouw Lotte en haar 2 kinderen, Hugo en Ruben. Mijn kinderen, Judith en Laura wonen en werken in de Achterhoek. Ik ga graag op reis, bijvoorbeeld naar vrienden in Finland. We gaan dan naar hun huis in de buurt van Helsinki, maar bij grote voorkeur zijn we te vinden op het eiland in Lake Saimaa met Mökki in de buurt van Mikkeli/Antolla.

Motorrijden is een andere grote hobby van mij: lekker ‘de kop los’ en alles en iedereen vergeten. Dat laatste geldt trouwens ook als ik een historische of science fiction serie kijk of stripboeken lees. Verder hou ik van concerten bezoeken, wandelen, fietsen en funshoppen i.c.m. terrassen bij voorkeur in Den Bosch.

Voorheen heb ik bij een accountants- en advieskantoor gewerkt. Ik ben daar begonnen als ondernemersadviseur agrarisch en deed al voorkomende advisering met specialisme strategisch advies.
Wat later in mijn carrière heb ik me ook toegelegd op de aansturing van een team. Hieruit vloeide voort dat ik in 2016 mijn eigen vestiging kreeg. Deze vestiging was destijds wat ingedut en had veel potentie. Met behulp van de collega’s hebben we het kantoor tot een goed draaiende vestiging opgestuwd. Ik heb uit deze periode vooral meegenomen dat er meer kan en mogelijk is als je er samen voor gaat. En hoe je een team mee kan nemen in verandering en verbetering.

Mijn motto: “Vaak buij je te bange!”
Vaak ben je te bang, durf te vragen, en durf ook mij te vragen. Samen kunnen we meer en weten we meer!

Mocht ik u nog niet gesproken hebben, dan hoop ik dit op korte termijn alsnog in levende lijven te doen. Ik ben zeer benieuwd naar uw verhaal en welke rol wij hier als Vitelia in spelen en wellicht nog verder in kunnen spelen in de nabije toekomst.