Onze nieuwe vakcoördinator rundveeteam stelt zich voor

Vanaf januari 2021 hebben we bij Vitelia Voeders een nieuwe, jonge en enthousiaste rundvee vakcoördinator die onze organisatie uit een recent verleden goed kent. Hieronder stelt hij zich graag even voor...

Ik ben Bart Peer, 23 jaar en woonachtig in Beuningen. Thuis hebben we een gemengd bedrijf met melkkoeien, vleesvarkens en een zorgboerderij voor dementerende ouderen. Ik heb de opleiding Dier- en Veehouderij aan de Has Den Bosch gedaan en in het derde studiejaar heb ik reeds stage gelopen bij het rundveeteam van Vitelia Voeders. Tijdens deze stageperiode heb ik onderzoek gedaan naar de toepasbaarheid van de NIR voor ruwvoeders.

Ik ken Vitelia vanuit mijn stage als een betrokken en gedreven coöperatie

Twee jaar geleden ben ik mijn loopbaan begonnen bij De Valk Wekerom als specialist rundvee/geiten en heb nu dus gekozen voor de overstap naar Vitelia Voeders. Ik ken Vitelia zoals gezegd vanuit mijn stage periode als een betrokken en gedreven coöperatie met een hecht team. Waarbij klantvriendelijkheid en een grote toegevoegde waarde op het bedrijf van de klant centraal staat. Ik heb veel zin om mijn carrière hier te vervolgen!

Ik kijk ernaar uit om te sparren met veehouders over de verschillende processen in hun bedrijf en om optimaal met rantsoenen te sturen voor een maximaal resultaat voor hun veehouderij bedrijf. Strategisch partnership is me op het lijf geschreven en ik zie er enorm naar uit om een keer kennis met u en uw bedrijf te maken!