Onze nieuwe verkoopadviseur boomkwekerij

Sinds medio februari hebben we een nieuwe versterking bij de verkoopadviseurs boomkwekerij. Hieronder stelt hij zich graag even voor. Mijn naam is Jan Mertens. Ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriendin Gitta en onze zoon Moos in het mooie Sevenum. Mijn hobby’s bestaan uit zaalvoetballen, fietsen en barbecueën.

De afgelopen vier jaar heb ik als accountmanager bij uitzendbureau Sun-Power gewerkt. Hierin was ik verantwoordelijk voor het beheren, optimaliseren en uitbouwen van de dienstverlening in de agrarische sector.

Dit deed ik met name voor bedrijven die actief zijn in de glastuinbouw en open teelt. Voor ik bij Sun-Power ben gestart heb ik 6 jaar bij Den Mulder boomteelt gewerkt. Hier ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met deze mooie sector. Deze 6 jaar zijn op te delen in twee periodes. De eerste drie jaar heb ik ‘full time’ als productiemedewerker meegedraaid en de tweede periode heb ik gedurende mijn studie Commerciële Economie op de kwekerij gewerkt.

De komende weken staan vooral in het teken van kennismaking en het beter leren kennen van Vitelia Agrocultuur. Ik kijk er naar uit om bij Vitelia Agrocultuur te werken. Ik heb vertrouwen in een goede samenwerking en dat we er samen wat moois van gaan maken!