Passie voor dieren en winkelinrichting

Ik ben Antoinette van de Lockant en sinds een jaar werkzaam bij Vitelia Winkel in Ysselsteyn en verantwoordelijk voor de afdeling kleindier. Met veel zorg en passie heb ik me gestort en stort ik me nog dagelijks op de vernieuwing van deze afdeling.

Welkom op de afdeling kleindier

Een retailwinkel is continu op zoek naar verbeteringen (klein of groot) waarmee wij onze bezoekers en klanten kunnen verrassen. Om dit te realiseren heb je een aantal basis voorwaarden nodig. Een leuk en enthousiast team dat proactief meedenkt in het proces. De ruimte letterlijk en figuurlijk om creatief aan de slag te gaan bij zowel leiding als in de winkel. Beide ingrediënten zijn, mijn inziens, zeker aanwezig bij Vitelia Winkel.

Sinds mijn komst bij Vitelia Winkel hebben we nieuwe stellingen geplaatst om ons assortiment nog meer samen te voegen. Wanneer ik door ons winkelgangpad loopt, zie ik allemaal vrolijke speeltjes.
Niets maakt een huisdier zo blij als samen spelen. Met deze kennis heb ik samen met mijn collega's met veel liefde en passie ons assortiment speeltjes vernieuwd en verbeterd.

Dit is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden en uitdagingen die er in onze winkel te beleven zijn. Ik kan wel stellen dat ik mij bij de Vitelia familie en Vitelia Winkel erg op mijn gemak voel.

Solliciteren?

Spreekt jou dit ook aan en ben je op zoek naar een leuke weekend- of vakantiebaan of een stageplek in onze leuke winkel, of misschien zelfs een baan als winkelmedewerker?
Stuur dan een open sollicitatie + jouw motivatie naar of solliciteer via onze vacaturepagina.