Word jij onze nieuwe medewerker?

Lijkt het jou leuk om bij Vitelia te werken? Vitelia staat altijd open voor nieuwe kandidaten. Bekijk hier al onze huidige vacatures.

Geplaatst op 3 mei 2022

Kenmerken Commercieel medewerker binnendienst

Vacature commercieel medewerker binnendienst

Word jij gelukkig van probleemloze orders, goed trafficmanagement, tevreden klanten, korte lijnen met collega's en leveranciers? Dan hebben wij een supermooie job voor jou!

Meer informatie

Geplaatst op 4 april 2022

Kenmerken Vacature allround verkoopmedewerker Vitelia Winkel

Vacature allround verkoopmedewerker Vitelia Winkel

Vitelia Winkel Ysselsteyn zoekt een enthousiaste allround verkoopmedewerker. Ben jij een echte allrounder en een teamspeler die geniet van klantencontact. Geef je daarbij graag tips en adviezen over producten die wij verkopen? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven.

Meer informatie

Geplaatst op 1 januari 2021

Kenmerken Ik zoek een leuke stageplek!

Ik zoek een leuke stageplek!

Een manier om jonge mensen te interesseren voor de agrarische sector is het beschikbaar stellen van stageplaatsen. Van snuffelstages, reguliere stages tot afstudeerstages... Bij Vitelia bieden we stagiaires de mogelijkheid om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen. Stagiaires zijn bij ons daarom talenten van en voor de toekomst.

Meer informatie

Geplaatst op 6 april 2016

Kenmerken Open sollicitatie

Open sollicitatie

Vitelia is altijd op zoek naar nieuw talent. Lijkt het jou leuk om bij Vitelia te werken, maar is er geen passende vacature beschikbaar? Stuur dan een open sollicitatie!

Meer informatie