Stage: Onderzoek energiebesparingsmogelijkheden

Vitelia zoekt actief naar nieuwe kansen en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en energierendement. We zoeken per direct enthousiaste studenten die ons verder willen helpen en adviseren bij het realiseren van onze wens: Onze organisatie per 2040 energieneutraal te maken. Zoek jij een uitdagende stage binnen dit onderwerp voor in het nieuwe jaar (begin 2019) dan zit je bij ons goed!

Geplaatst op 31 oktober 2018

Kenmerken Stage: Onderzoek energiebesparingsmogelijkheden

Over ons

Vitelia is een coöperatie die actief is in de toelevering van de dierlijke en plantaardige sector. De bedrijven die onder de coöperatie vallen zijn:

  • Vitelia Voeders
  • Vitelia Agrocultuur
  • Vitelia Winkel
  • Cultus Agro Advies
  • Coöperatie Vitelia

Vitelia Voeders produceert en verkoopt voeders voor de veehouderij. Het voer wordt geproduceerd in onze twee productielocaties in Oirlo en Ysselsteyn (Noord-Limburg). Daarnaast hebben wij een hypermoderne grondstoffen op- en overslag gevestigd aan de haven in Wanssum (Noord-Limburg).

Stageopdracht

Vitelia heeft, ingegeven door het klimaatakkoord, de wens uitgesproken om in 2040 alle benodigde energie zelf op te wekken. Afgelopen jaar is onderzoek gedaan toepassingvormen van alternatieve energievoorzieningen voor de gehele Vitelia organisatie.
Uit dit onderzoek zijn diverse vervolgstappen gekomen.

Een van de vervolgstappen en beoogde stageopdracht:

  • Onderzoek naar de besparingsmogelijkheden binnen de productielocaties van Vitelia Voeders

Het doel is om te komen tot meerdere mogelijkheden om energie te besparen, die eveneens 'passen' bij Vitelia Voeders en mogelijk al op relatief korte termijn geïmplementeerd kunnen worden.

Wie zoeken wij?

Studeer je HBO werktuigbouwkunde, ben jij voor de tweede helft van het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een stage en wil je een échte toegevoegde waarde leveren tijdens je stage?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer uiterlijk vóór 11 januari.

Meer informatie:

Loes Kessels / Evi Broere » Afdeling HRM
Email:  | Telefoon: 0478-578163

 

Direct online solliciteren

Alleen .docx, .doc, .odt en .pdf bestanden van maximaal 5Mb zijn toegestaan.