Vacature fulltime assistent hoofd administratie (m/v)

Bij administratie Coöperatie Vitelia zijn we op zoek naar een fulltime assistent hoofd administratie (m/v). Wil jij onze organisatie komen versterken? Lees dan snel onderstaande vacature.

Geplaatst op 17 maart 2021

Kenmerken Vacature fulltime assistent hoofd administratie (m/v)

Wij zoeken een fulltime assistent hoofd administratie (38 uur per week) die met veel passie en energie ons team komt versterken.

Wij zijn Vitelia

Met het team van de financiële administratie zijn wij verantwoordelijk voor de volledige, tijdige en betrouwbare oplevering van de rapportages van de bedrijven van Vitelia. Dat zijn:

  • Vitelia Voeders, mengvoederproducent met vestigingen in Oirlo, Ysselsteyn en Wanssum

  • Vitelia Agrocultuur, handelsbedrijf in producten voor boom- en sierteeltkwekers, akkerbouwers, rundveehouders en loonwerkers, gevestigd in Lottum en Hazerswoude-Dorp

  • Vitelia Winkel Ysselsteyn, winkel met een totaalassortiment voor tuin en dier, gevestigd in Ysselsteyn

  • Coöperatie Vitelia, hoofdkantoor waarin directie en stafdiensten ondersteunend werken aan bovengenoemde bedrijven, gevestigd in Oirlo

Het Team

Ons team van de financiële administratie bestaat uit 2 medewerkers en een hoofd administratie.
Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een assistent hoofd administratie.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

Als assistent hoofd administratie ben je naast de operationele werkzaamheden op de afdeling ook bezig met het verbeteren van processen. Je ondersteunt bij de periodieke rapportages, budgetteringscyclus en de jaarafsluiting. Andere werkzaamheden zijn o.a. het verwerken van inkoopfacturen en bankmutaties, debiteurenbeheer en btw-aangiftes.

In deze functie zit veel diversiteit, met name door de dynamiek van de verschillende type bedrijven (productie, handel en winkel). Kernwaarden in ons team zijn efficiency en digitale ontwikkeling met als doel continue verbetering.

We werken met de ERP-pakketten SAP Business One en Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. Het heeft een pré als je ervaring en/ of affiniteit hebt met ERP.

Wij zoeken:

We zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega met een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld richting bedrijfseconomie of accountancy). Bij voorkeur heb je 1 – 3 jaar werkervaring in een financieel administratieve functie (bijvoorbeeld door enkele jaren werkervaring en/ of relevante stages).

Heb je interesse in het verhaal achter de cijfers, vind je het leuk om met administratieve processen bezig te zijn en ben je daarnaast handig in Excel? Dan ben jij wellicht de collega die we zoeken. We zien in jou graag daadkracht, leergierigheid en flexibiliteit. Daarnaast ben je pro-actief, hou je van structureren en heb je analytisch vermogen.

Wij bieden:

Ons team bestaat uit betrokken medewerkers die met passie bezig zijn met hun werk. Vitelia is een betrouwbare en dynamische werkgever waar je je continue kunt blijven ontwikkelen. We bieden een fulltime functie (38 uur per week) met een prima arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Loes Kessels via 0478-578163. We ontvangen graag je sollicitatie!

Je kunt jouw sollicitatie met CV tot uiterlijk 12 april a.s. sturen naar afdeling HRM. 
Email:  | Telefoon: 0478-578163

Direct online solliciteren

Alleen .docx, .doc, .odt en .pdf bestanden van maximaal 5Mb zijn toegestaan.