Vacature fulltime verkoopadviseur legpluimvee (m/v)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Verkoopadviseur legpluimvee (fulltime). Wil jij ons pluimveeteam komen versterken met jouw kennis en kunde? Lees dan snel onderstaande vacature.

Geplaatst op 1 juni 2022

Kenmerken Vacature fulltime verkoopadviseur legpluimvee (m/v)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Verkoopadviseur legpluimvee (fulltime)

+++++

Vitelia Voeders is onderdeel van Coöperatie Vitelia en een innovatief mengvoerbedrijf.
Ons specialisme zit in voeders voor varkens, pluimvee en rundvee.

Als je komt werken bij Vitelia hoor je erbij, word je gewaardeerd en kun je trots zijn op waar jij met onze organisatie voor staat. Een belangrijke bijdrage leveren aan voedselzekerheid in de Wereld.

Wat hebben we jou zoal te bieden:

Jij bent direct en indirect verantwoordelijk voor onze voedselvoorziening

 • Een goed en eerlijk salaris
 • Veel opleidingsmogelijkheden t.b.v. je persoonlijke ontwikkeling
 • Een werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief
 • Ontwikkel samen met ons innovatieve en duurzame (voer)oplossingen t.b.v. de agrarische sector
 • Een gezellig, collegiaal en jong team.
 • Horizontale- en/of verticale doorgroeimogelijkheden

*Affiniteit met pluimvee is een pré maar geen must

Het team van verkoopadviseurs bestaat uit 14 enthousiaste collega’s. Zij worden aangestuurd door de commercieel manager en ondersteund door de binnendienst. De R&D werkzaamheden worden uitgevoerd door ons team van professionele nutritionisten.

Onze medewerkers omschrijven Vitelia Voeders als een werkgever waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid geniet om je werk in te vullen.
Er is een familiaire sfeer en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Vitelia Voeders is continu in ontwikkeling, het bruist van de energie en we hebben betrokken collega’s die naar elkaar luisteren en waar eigen inbreng wordt gewaardeerd.

Werkzaamheden

Jouw werkzaamheden bestaan uit het verkopen van mengvoeders en grondstoffen en het behalen van de omzetdoelstellingen van Vitelia Voeders.
Als verkoopadviseur ben jij degene die de toegevoegde waarde creëert voor onze pluimveeklant, door als strategisch en volwaardig gesprekspartner het klantcontact te onderhouden. Je begeleidt klanten en vertegenwoordigt Vitelia in het netwerk. Daarnaast is het werven van nieuwe klanten een onderdeel van je functie en kun je je tevens verdiepen in nutritie.
We zoeken iemand die kan:

 • verbinden
 • overtuigen
 • spiegelen
 • contracteren

Persoonlijke uitdaging

Je vindt het een uitdaging om ons klantenbestand verder uit te diepen en goed te begeleiden.
Deze vacature betreft een functie op HBO-niveau en de kandidaat die we zoeken heeft bij voorkeur enkele jaren (commerciële) werkervaring in de pluimveehouderij.
Je hebt de drive om het verschil te willen maken voor jouw klant en met het pluimveeteam. Vanzelfsprekend heb je kennis van diervoeding en een persoonlijke passie voor de pluimveehouderij.

Verder herken jij jezelf in de volgende persoonlijke eigenschappen:

 • resultaatgericht
 • communicatief vaardig
 • proactief en initiatiefrijk
 • enthousiast

Bij Vitelia Voeders hebben we liefde voor het vak, zijn we gedreven en hebben we passie voor de klant en zijn dieren!
Naast verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid in een professioneel team bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Graanbe- en verwerkende bedrijven (o.a. leaseauto).

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature en jouw werkzaamheden kun je rechtstreeks contact opnemen met Edward Smedts, commercieel manager: Mobiel » 06-28944646
Ben je enthousiast en wil je z.s.m. reageren? Dan ontvangen we graag je sollicitatie en motivatie via  of via onderstaand formulier.

Direct online solliciteren

Alleen .docx, .doc, .odt en .pdf bestanden van maximaal 5Mb zijn toegestaan.