Vacature fulltime verkoopadviseur varkens (m/v)

Bij Vitelia Voeders zijn we op zoek naar een fulltime verkoopadviseur varkens (m/v). Wil jij ons team komen versterken? Kijk dan goed naar onderstaand aanbod.

Geplaatst op 12 juli 2017

Kenmerken Vacature fulltime verkoopadviseur varkens (m/v)

Wij zoeken een fulltime verkoopadviseur varkens die met veel passie en energie ons team komt versterken.

Werkzaamheden:

Uiteraard bestaan de werkzaamheden uit het verkopen van onze producten (mengvoer en grondstoffen) en het behalen van omzetresultaten. Maar dat is niet het enige dat telt.
Als verkoopadviseur ben jíj degene die de toegevoegde waarde creëert voor de klant!
Dat doe je door als strategisch en volwaardig gesprekspartner het klantencontact te onderhouden. Je begeleidt klanten en vertegenwoordigt Vitelia in het netwerk.
Daarnaast is het werven van nieuwe klanten een belangrijk onderdeel van de functie.

Wij zoeken:

Iemand die kan verbinden, overtuigen, spiegelen en contracteren. Je vindt het een uitdaging om ons klantenbestand uit te diepen én uit te breiden.
Het betreft een functie op HBO-niveau en we zoeken iemand met enkele jaren commerciële ervaring die het verschil kan en wil maken. Vanzelfsprekend heb je kennis van veevoeding en passie voor de varkenshouderij!
Kennis van zeugen, biggen en nutritie is een pré.
Verder denken we bij deze functie aan eigenschappen als: resultaatgerichtheid, communicatief vaardig, analyserend vermogen en enthousiast.

Wij bieden:

Bij Vitelia Voeders hebben we liefde voor het vak, zijn we gedreven en hebben we passie voor de dieren! We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Graanbe- en verwerkende bedrijven.

Interesse?

We ontvangen graag je sollicitatie!
Je kunt jouw sollicitatie met CV, tot 31 augustus a.s. sturen naar Loes Kessels, HR manager Coöperatie Vitelia. 
Email:  | Telefoon: 0478-578163

Direct online solliciteren