Vacature fulltime verkoopadviseur legpluimvee (m/v)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Verkoopadviseur legpluimvee (fulltime). Wil jij ons pluimveeteam komen versterken met jouw kennis en kunde? Lees dan snel onderstaande vacature.

Geplaatst op 11 december 2019

Kenmerken Vacature fulltime verkoopadviseur legpluimvee (m/v)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

Verkoopadviseur legpluimvee (fulltime)

Werkzaamheden

Jouw werkzaamheden bestaan uit het verkopen van mengvoeders en grondstoffen en het behalen van de omzetdoelstellingen van Vitelia Voeders
Als verkoopadviseur ben jij degene die de toegevoegde waarde creëert voor onze pluimveeklant, door als strategisch en volwaardig gesprekspartner het klantcontact te onderhouden. Je begeleidt klanten en vertegenwoordigt Vitelia in het netwerk. Daarnaast is het werven van nieuwe klanten vanzelfsprekend 'n belangrijk onderdeel van je functie.

Vitelia Voeders zoekt iemand die vanuit zijn werkzaamheden continu bezig is met verbinden, overtuigen, spiegelen en contracteren.

Persoonlijke uitdaging

Je vindt het een uitdaging om ons klantenbestand verder uit te diepen en uit te breiden.
Deze vacature betreft een functie op HBO-niveau en je hebt (bij voorkeur) enkele jaren commerciële werkervaring.
Je hebt de drive om het verschil te willen maken voor jouw klant samen met jouw team.
Vanzelfsprekend heb je kennis van diervoeding en een persoonlijke passie voor de pluimveehouderij.

Verder herken jij jezelf in de volgende persoonlijke eigenschappen:

  • resultaatgericht
  • communicatief vaardig
  • analyserend vermogen
  • enthousiast

Wij bieden

Bij Vitelia Voeders hebben we een enorme liefde voor het vak, zijn we gedreven en hebben we passie voor de klant en zijn dieren! Naast verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid in een professioneel team, bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Graanbe- en verwerkende bedrijven. Enkele secundaire arbeidsvoorwaarden zijn: leaseauto, goede pensioenregeling,winstafhankelijke eindejaarsuitkering, collectiviteitskorting op verzekeringen, telefoon en laptop van de zaak

Over onze organisatie

Vitelia Voeders BV. is onderdeel van Coöperatie Vitelia en is een innovatief bedrijf dat mengvoeders produceert en verkoopt aan veehouders in de pluimvee-, varkens en rundveesector. Vrijwel alle voeders worden op meerdere locaties in onze eigen hypermoderne fabrieken geproduceerd.
De commerciële tak van Vitelia Voeders is gevestigd bij het hoofdkantoor in Oirlo.

Het team van verkoopadviseurs bij Vitelia Voeders bestaat uit 15 enthousiaste collega’s. Zij worden aangestuurd door de commercieel manager en ondersteund door onze binnendienst. De R&D werkzaamheden worden uitgevoerd door ons eigen team van professionele nutritionisten.

Onze eigen medewerkers omschrijven Vitelia als:
"Een werkgever waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid geniet om je werk in te vullen."

Er heerst een betrokken en familiaire sfeer waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Vitelia Voeders is continu in ontwikkeling, met dank aan betrokken collega’s, klanten en leden die naar elkaar luisteren en eigen inbreng op de werkvloer zeer waarderen.

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature en jouw werkzaamheden kun je rechtstreeks contact opnemen met Edward Smedts, commercieel manager: Mobiel » 06-28944646
Ben je enthousiast en wil je z.s.m. reageren? Dan ontvangen we graag je sollicitatie en motivatie via of via onderstaand formulier.

Direct online solliciteren

Alleen .docx, .doc, .odt en .pdf bestanden van maximaal 5Mb zijn toegestaan.