Vacature Verkoopadviseur rundvee (fulltime)

Deze vacature betreft een functie bij Vitelia Voeders vestiging Oirlo. Als verkoopadviseur ben jij degene die de toegevoegde waarde creëert voor onze rundveeklant, door als strategisch en volwaardig gesprekspartner het klantcontact te onderhouden. Je begeleidt klanten met kennis en advies en werft daarnaast nieuwe klanten.

Geplaatst op 11 september 2020

Kenmerken verkopen van rundvee mengvoeders en grondstoffen

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Verkoopadviseur rundvee (fulltime)

Jouw werkzaamheden bestaan uit het verkopen van mengvoeders en grondstoffen en het behalen van de omzetdoelstellingen van Vitelia Voeders.

Als verkoopadviseur ben jij degene die de toegevoegde waarde creëert voor onze rundveeklant, door als strategisch en volwaardig gesprekspartner het klantcontact te onderhouden. Je begeleidt klanten en vertegenwoordigt Vitelia in het netwerk. Daarnaast is het werven van nieuwe klanten een belangrijk onderdeel van je functie.

We zoeken iemand die kan:

  • verbinden
  • overtuigen
  • spiegelen
  • contracteren

Je vindt het een uitdaging om ons klantenbestand verder uit te diepen en uit te breiden.

Competenties

Deze vacature betreft een functie op HBO-niveau en de kandidaat die we zoeken heeft bij voorkeur enkele jaren commerciële werkervaring in de rundveehouderij. Je hebt de drive om het verschil te willen maken voor jouw klant en met jouw team. Vanzelfsprekend heb je kennis van diervoeding en een persoonlijke passie voor de rundveehouderij. Verder herken jij jezelf in de volgende persoonlijke eigenschappen:

  • resultaatgericht
  • communicatief vaardig
  • proactief en initiatiefrijk
  • enthousiast

Wij bieden:

Bij Vitelia Voeders hebben we liefde voor het vak, zijn we gedreven en hebben we passie voor de klant en zijn dieren! Naast verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid in een professioneel team bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Graanbe- en verwerkende bedrijven (o.a. leaseauto).

Interesse?

Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Edward Smedts, commercieel manager » 06-28944646

We kijken uit naar jouw sollicitatie! Reageren kan tot 31 oktober 2020 via afdeling HRM

Email:  of per telefoon: 0478-578163


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Direct online solliciteren

Alleen .docx, .doc, .odt en .pdf bestanden van maximaal 5Mb zijn toegestaan.