Vacature Verkoopadviseur varkensteam

Wij zoeken een gedreven verkoopadviseur in ons varkensteam! Maar laten we het eens omdraaien: “Wat zoek jij?”

Geplaatst op 15 mei 2023

Kenmerken Ben jij het commerciële talent wat we zoeken

Ben je hongerig naar nieuwe ontwikkelingen in ‘n sector die nooit saai of rustig is? Wil je daarbij zelf regie over de invulling, je werktijden en je werkplek? En bepaal je graag je eigen ontwikkeling in jouw vakgebied?

Bij Vitelia geven we je die ruimte en is vrijwel alles hierbinnen bespreekbaar. Om je te helpen bij jouw groei en het vinden van jouw eigen plekje in ons commerciële team, krijg je een passende inwerkperiode, die nauw aansluit bij jouw persoonlijke behoefte.

Wat vragen we daarvoor terug?

Wij geloven dat een tevreden collega een absolute versterking is voor ons team en de varkenshouders waar we dagelijks voor mogen werken.
Daarbij leren we ook weer graag van jouw blik op diverse onderwerpen zoals duurzaamheid en rendement.

We hebben een groot vertrouwen in jou en op jouw gevoel voor verantwoordelijkheid.
Als jij je lekker voelt in je werk dan wordt jij vast en zeker dé Vitelia ambassadeur die wij zoeken! Maar tevens óók hét aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s, die ervoor zorgt dat onze diensten en producten voor de varkenshouderij naar een nóg hoger niveau getild worden.
Mocht je enthousiast worden van bovenstaande dan kun je hieronder onze aanvullende basis info lezen.

++++

Wie zijn wij

Vitelia Voeders is onderdeel van Coöperatie Vitelia. Wij produceren op een innovatieve manier mengvoeders en verkopen deze aan veehouders. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in Limburg en Noord-Brabant. Wij maken mengvoeders voor 3 primaire sectoren:
varkens, pluimvee en rundvee.

Ons totale team van verkoopadviseurs bestaat uit 14 enthousiaste collega’s die ondersteund worden door onze binnendienst en een team van professionele nutritionisten. Het hele team wordt aangestuurd door onze commercieel manager.
Onze medewerkers omschrijven Vitelia Voeders als een werkgever waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid geniet om je werk in te vullen. Er is een familiaire sfeer op de werkvloer en er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ons bedrijf is continu in ontwikkeling. Onze betrokken collega’s luisteren naar elkaar en waarderen ieders inbreng.

*Bekijk de verhalen van onze collega’s over het werken bij Vitelia op onze site:


Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een » Verkoopadviseur varkens.

Jouw werkzaamheden

• Het verkopen van mengvoeders en grondstoffen.
• Jij legt dagelijks contacten met relaties en voelt je verbonden met de varkenshouder.
• Je creëert toegevoegde waarde als volwaardig gesprekspartner.
• Je vertegenwoordigt Vitelia in het netwerk.

Jouw eigenschappen

Je beschikt over de volgende persoonlijke eigenschappen:

  • commercieel gedreven
  • communicatief vaardig
  • proactief en initiatiefrijk
  • enthousiast
  • resultaatgericht
  • verbinden
  • overtuigen
  • spiegelen
  • contracteren

Samengevat: Je vindt het een uitdaging om ons klantenbestand verder uit te diepen en goed te begeleiden.

De kandidaat die we zoeken is commercieel gedreven, daarnaast is enkele jaren (commerciële) werkervaring in de varkenshouderij een pré. Je hebt de drive om het verschil te willen maken voor jouw klant met ons varkensteam. Vanzelfsprekend heb je kennis van de sector en een persoonlijke passie voor de varkenshouderij.

Wij bieden

Bij Vitelia Voeders hebben we liefde voor het vak, zijn we gedreven en hebben we passie voor de klant en zijn dieren! Naast verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid in een professioneel team bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Graanbe- en verwerkende bedrijven (o.a. leaseauto). Deze functie is zowel fulltime als parttime in te vullen. Het aantal uren zal in onderling overleg worden bepaald.

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature en jouw werkzaamheden kun je rechtstreeks contact opnemen met Rudolf Somsen, commercieel manager: Mobiel » 06-57673394  E-mail »
Ben je enthousiast en wil je z.s.m. reageren? Dan ontvangen we graag je sollicitatie en motivatie via  of via onderstaand formulier.

Direct online solliciteren

Alleen .docx, .doc, .odt en .pdf bestanden van maximaal 5Mb zijn toegestaan.