Wij zoeken een fulltime chauffeur (m/v)

Voor onze vestiging in Hazerswoude-Dorp zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar een fulltime chauffeur (m/v). Als chauffeur van onze vrachtwagen én bestelbus bezorg je onze producten rechtstreeks bij relaties in de regio Boskoop en daarbuiten.

Geplaatst op 6 oktober 2020

Kenmerken Chauffeur bij Vitelia Agrocultuur, Hazerswoude-Dorp

Vitelia Agrocultuur is een toeleverancier voor de plantaardige sector en onderdeel van Coöperatie Vitelia. Vitelia Agrocultuur heeft 2 vestigingen resp. in Hazerswoude-Dorp en Lottum. Ons team bestaat uit ruim 25 enthousiaste collega’s en zijn we met zijn allen actief in de boomkwekerij, akkerbouw en rundveehouderij.

Voor onze vestiging in Hazerswoude-Dorp zijn we ter uitbreiding van het team op zoek naar een fulltime chauffeur. Als chauffeur van onze vrachtwagen en bestelbus bezorg je onze producten bij relaties in regio Boskoop maar ook daarbuiten. Je houdt van aanpakken, want als chauffeur ben je ook regelmatig lekker aan het sjouwen. Afhankelijk van het werk rij je op de vrachtwagen of de bestelbus.

Wat wordt er gevraagd?

We zijn op zoek naar een teamspeler die er alles aan doet om de klant tevreden te stellen. Je bent als chauffeur ons visitekaartje. Wij vinden het belangrijk dat je sociaal, representatief, stressbestendig en flexibel bent. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van rijbewijs B + C, Code 95 en een bestuurderskaart. Een heftruckcertificaat en ADR-certificaat is een pré.

Wij bieden:

Je komt terecht in een organisatie waar ontwikkeling voorop staat met ruim 25 enthousiaste collega’s die als een hecht team een meerwaarde voor onze klanten en leden willen zijn.
De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en daarnaast bieden wij een breed pakket aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse of vragen?

Je kunt jouw motivatie met CV tot uiterlijk 31 oktober a.s. via onderstaand formulier versturen of stuur een email naar .
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Nico van der Smit, bedrijfsleider Vitelia Agrocultuur: 06-46 63 53 74.

Heb je interesse of vragen?

Meer informatie over Vitelia Agrocultuur vind je via: www.vitelia-agrocultuur.nl

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Direct online solliciteren

Alleen .docx, .doc, .odt en .pdf bestanden van maximaal 5Mb zijn toegestaan.