Word jij onze nieuwe medewerker?

Lijkt het jou leuk om bij Vitelia te werken? Vitelia staat altijd open voor nieuwe kandidaten. Bekijk hier al onze huidige vacatures.

Geplaatst op 13 januari 2023

Kenmerken Stage Voeders: optimalisatie voorraadbeheer en magazijn

Stage: optimalisatie voorraadbeheer en magazijn

Vitelia Voeders is een mengvoerbedrijf met twee productielocaties en een grondstof op- en overslag. Iedere locatie is voorzien van moderne machines die continu goed worden onderhouden door onze technische dienst.

Meer informatie

Geplaatst op 1 januari 2021

Kenmerken Ik zoek een leuke stageplek!

Ik zoek een leuke stageplek!

Een manier om jonge mensen te interesseren voor de agrarische sector is het beschikbaar stellen van stageplaatsen. Van snuffelstages, reguliere stages tot afstudeerstages... Bij Vitelia bieden we stagiaires de mogelijkheid om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen. Stagiaires zijn bij ons daarom talenten van en voor de toekomst.

Meer informatie

Geplaatst op 1 januari 2023

Kenmerken Vacature fulltime verkoopadviseur legpluimvee (m/v)

Vacature fulltime verkoopadviseur legpluimvee (m/v)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Verkoopadviseur legpluimvee (fulltime). Wil jij ons pluimveeteam komen versterken met jouw kennis en kunde? Lees dan snel onderstaande vacature.

Meer informatie

Geplaatst op 6 april 2016

Kenmerken Open sollicitatie

Open sollicitatie

Vitelia is altijd op zoek naar nieuw talent. Lijkt het jou leuk om bij Vitelia te werken, maar is er geen passende vacature beschikbaar? Stuur dan een open sollicitatie!

Meer informatie