Word jij onze nieuwe medewerker?

Lijkt het jou leuk om bij Vitelia te werken? Vitelia staat altijd open voor nieuwe kandidaten. Bekijk hier al onze huidige vacatures.

Geplaatst op 11 september 2020

Kenmerken verkopen van rundvee mengvoeders en grondstoffen

Vacature Verkoopadviseur rundvee (fulltime)

Deze vacature betreft een functie bij Vitelia Voeders vestiging Oirlo. Als verkoopadviseur ben jij degene die de toegevoegde waarde creëert voor onze rundveeklant, door als strategisch en volwaardig gesprekspartner het klantcontact te onderhouden. Je begeleidt klanten met kennis en advies en werft daarnaast nieuwe klanten.

Meer informatie

Geplaatst op 10 september 2020

Kenmerken Recht op je doel af en bent resultaatgericht

Vacature Verkoopadviseur boomkwekerij

Deze vacature betreft een functie bij Vitelia Agrocultuur vestiging Lottum. Je hebt in deze functie contact met klanten en prospects. Je ziet het als een uitdaging om je netwerk te vergroten met als doel het binnenhalen van nieuwe klanten.

Meer informatie

Geplaatst op 10 september 2020

Kenmerken Ben jij de spin in het web die wij zoeken?

Vacature Management assistent(e) In- en verkoop support

Deze vacature betreft een functie bij Vitelia Agrocultuur vestiging Lottum. Vitelia Agrocultuur is op zoek naar een management assistent(e). Als management assistent ben je de rechterhand van het management team van Vitelia Agrocultuur vanuit onze vestiging in Lottum en bestaan je werkzaamheden grotendeels uit het ondersteunen van de afdeling verkoop en inkoop.

Meer informatie

Geplaatst op 6 oktober 2020

Kenmerken Chauffeur bij Vitelia Agrocultuur, Hazerswoude-Dorp

Wij zoeken een fulltime chauffeur (m/v)

Voor onze vestiging in Hazerswoude-Dorp zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar een fulltime chauffeur (m/v). Als chauffeur van onze vrachtwagen én bestelbus bezorg je onze producten rechtstreeks bij relaties in de regio Boskoop en daarbuiten.

Meer informatie

Geplaatst op 6 april 2016

Kenmerken Open sollicitatie

Open sollicitatie

Vitelia is altijd op zoek naar nieuw talent. Lijkt het jou leuk om bij Vitelia te werken, maar is er geen passende vacature beschikbaar? Stuur dan een open sollicitatie!

Meer informatie