Voorgevoel positief bevestigd

Jeroen Huisman uit Cuijk is sinds 2017 assistent bedrijfsleider bij Vitelia Winkel in Ysselsteyn. Samen met zijn team runt hij de winkel in Ysselsteyn met veel passie en voorzien ze dagelijks klanten van adviezen en tips in hun klus-, tuin- en dierassortiment.

Werkt bij: Vitelia Winkel

‘Genne Pielreus’

Jeroen is ‘genne Piëlreus uut Ysselsteyn’, maar hij heeft zich inmiddels goed gesetteld in de winkel. Met 26 jaar ervaring bij de Hubo in Overloon is retail geen onbekend vak voor hem. “Vanuit school ben ik begonnen bij de doe-het-zelf-zaak. Op een gegeven moment weet je alles en je kent de klanten, toch was het tijd voor iets nieuws. Ik ben bij Vitelia Winkel Ysselsteyn terecht gekomen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. 80% van het winkelgedeelte is bekend maar het diergerichte, de voeders en toebehoren, is een nieuwe wereld. Gelukkig heb ik collega’s met jarenlange ervaring en klanten die met passie uitgebreid uitleggen hoe en waarvoor ze het product nodig hebben.”

Van cache naar cache

Ooit gehoord van geocaching? Dit is een van Jeroen’s hobbies. “Zo ben je toch aan het wandelen maar wel met een doel, want aan doelloos rondlopen heb ik een hekel.” Jeroen legt beknopt uit: “Je loopt met behulp van een app via coördinaten naar bepaalde cachepunten. Op deze cachepunten ligt altijd een bepaald voorwerp. Het mooie is dat de route je langs onbekende gebouwen/gebieden brengt. Zo zie je nog eens iets! Op vakantie in Frankrijk hebben we dit ook gedaan maar de route kende weinig moois dus zijn we halverwege weer omgedraaid, dat risico loop je dan wel.”

Grill- en klusmeister

“In de zomer leggen wij het vlees op de barbecue en niet in de pan. Niet dat we elke dag barbecueën hoor, maar we braden gewoon het vlees op de grill, heerlijk. Of een vis die onze zoon Tom met opa heeft gevangen.” Jeroen is altijd bereid om te gaan klussen bij vrienden en familie. “De handigheid heb ik van geen vreemden. Vroeger gingen we bij opa op vakantie en die was graag bezig met hout. Thuis hebben we inmiddels ook al het een en ander aangepakt.”
Als we Jeroen vragen of hij nog iets wil toevoegen, geeft hij aan blij te zijn de stap naar de winkel in Ysselsteyn genomen te hebben. “Het beeld dat ik bij de winkel en Vitelia na kennismaking had, is positief bevestigd.”