De voordelen voor een lid

Waarom zou u lid worden van onze coöperatie? Een goede vraag! Lidmaatschap bij de coöperatie is uitsluitend voor agrarische ondernemers en is kosteloos wanneer u als klant bij Vitelia Agrocultuur en/of Vitelia Voeders in een jaar € 5.000,- euro omzet of meer realiseert.

Leden zijn het hoogste orgaan

De leden vormen de eigenaren van de coöperatie (vereniging). Het hoogste orgaan van de coöperatie is de Ledenraad, een gekozen afvaardiging van de leden, die in de ledenvergadering gekozen wordt.
Als lid weegt uw stem dus mee en bepaalt u mede indirect de koers van Vitelia. Als u geïnteresseerd bent kunt u zich ook kandidaat stellen voor de Ledenraad (indien er vacatures zijn) waardoor u rechtstreeks inspraak krijgt.

Maximaal rendement

Doelstelling van de dochterondernemingen van de coöperatie is om maximaal rendement op het erf van de leden en klanten te realiseren.
Dit willen we bereiken door kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan te bieden tegen marktconforme prijzen.

Ledenraad Vitelia

De Ledenraad bestaat uit 15 leden (d.d. 5-6-2023) die een afspiegeling vertegenwoordigen van ons algehele ledenbestand, zowel sectoraal als regionaal. Deze vertegenwoordiging is een mix van agrarische ondernemers uit de varkens-, pluimvee en rundveesector, als ook akkerbouwers, fruit- en siertelers en boomkwekers zoals ook ons ledenbestand zich verhoudt.

De agrarische sector zit in ons DNA en we zeggen niet voor niets:

Vitelia van, voor en door de leden!

Voldoet u aan de voorwaarden en wilt u meteen lid worden?
Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

Vragen?

Wilt u meer weten? Bekijk dan ook eens onze Veelgestelde vragen pagina.
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met uw persoonlijke Vitelia adviseur of bel met direct ons secretariaat: 0478-578121.

Lid worden bij Vitelia