Vitelia, jouw werkgever

Vitelia is een coöperatie met circa 500 leden en heeft haar wortels in de agrarische sector. Samen met passie werken aan een gezamenlijk doel is onze kracht. Met circa 120 medewerkers doen wij elke dag onze uiterste best om onze leden en klanten te voorzien van de best mogelijke producten en diensten.

De bedrijven van Vitelia hebben dan ook ieder hun eigen specialisatie. Vitelia Voeders produceert mengvoeders en Vitelia Agrocultuur biedt producten en advies aan in de plantaardige sector.

Wij zijn Vitelia

Wij zijn Vitelia, want het zijn onze mensen die het verschil maken. Wij zijn één team met betrokken mensen die met passie bezig zijn met hun werk. Vitelia is een inspirerende en betrouwbare werkgever in een goede en veilige werkomgeving. Hierbij besteden wij veel aandacht aan scholing en ontwikkeling om de groei van onze medewerkers te waarborgen.

Betrokken en vertrouwen zijn de waarden die medewerkers bij Vitelia vinden passen

Wij zorgen goed voor onze mensen, zodat zij goed voor ons kunnen zorgen

Op de arbeidsovereenkomsten van onze medewerkers is de cao voor Graanbe- en Verwerkende bedrijven van toepassing. Dat betekent een marktconforme beloning en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve ziektekostenverzekering, goede pensioenregeling en een aantrekkelijk pakket voor privéverzekeringen.