Vitelia sociaal en maatschappelijk betrokken

Al sinds ons bestaan is onze coöperatie sociaal en maatschappelijk betrokken bij haar omgeving en achterban. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om samen te werken om elkaar te steunen bij het bereiken van dromen en doelstellingen.

Als coöperatie probeer je continu het beste uit jezelf te halen om een duurzaam voordeel voor je leden en klanten te bewerkstelligen. Met deze zelfde passie zijn ook dagelijks tal van vrijwilligers in de weer om in onze directe omgeving de leefbaarheid te optimaliseren.
Dit juichen wij van harte toe en daarom voelt Vitelia een nauwe verbondenheid met de omgeving waarbinnen wij zelf werkzaam zijn en waarin onze leden, klanten en medewerkers veelal ook wonen.

Enkele sponsorvoorbeelden:

  • Sponsoren van lokale initiatieven die de agrarische sector promoten 
  • Ondersteunen van cultuur- en muziekfestivals in de regio 
  • Steunen van lokale maatschappelijke doelen 
  • Sponsoren van lokale sport- en muziekverenigingen

Mocht jouw organisatie, vereniging of stichting een goede reden hebben om een sponsorverzoek bij Coöperatie Vitelia of een van de Vitelia bedrijven in te dienen dan kun je via onderstaande link een sponsorverzoek doen.

Wij verzoeken je om ook even kritisch te kijken naar onderstaande sponsorvoorwaarden die zijn bepaald in het sponsorbeleid van Vitelia. Indien je activiteit of organisatie voldoet aan één of meer van onderstaande voorwaarden kunnen wij aanvragen sneller beoordelen.

Belangrijke sponsorvoorwaarden:

  • Is het initiatief of de organisatie regionaal georiënteerd?
  • Bevindt de organisatie of het evenement zich binnen een omtrek van circa 30 kilometer van een of meerdere Vitelia vestigingen?
  • Is de beoogde sponsoring positief of neutraal ten aanzien van de agrarische sector?