Coöperatieve visie

‘Van en voor de leden, Vitelia onze Coöperatie’, de visie van Vitelia, beschrijft de kerndoelstelling van onze coöperatie. Nu, maar ook in de toekomst. Dat klinkt mooi, maar hoe wordt precies invulling gegeven aan deze visie?

Van en voor de leden

Samen met de Ledenraad, Raad van Commissarissen en directie hebben we een flinke dosis gezond boerenverstand in huis om een goede strategie te ontwikkelen in het belang van onze leden. Met deze strategie kunnen we met de best mogelijke producten in de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding een meerwaarde leveren voor het bedrijfsrendement van onze leden.

De coöperatie dient meerwaarde te leveren voor het bedrijfsrendement van haar leden door levering van de best mogelijke producten in de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding, de continuïteit daarvan te borgen en deel te nemen in bedrijven die ten dienste staan aan de coöperatie.

Een lange termijn visie is dus van wezenlijk belang om het toekomstperspectief van Vitelia te kunnen waarborgen. Niet anders dan dat u als ondernemer ook de toekomst van uw eigen bedrijf en het welzijn van uw gezin zeker wilt stellen. Bovenal, onderstreept het de beoogde (lange termijn) relatie die Vitelia met haar leden voorstaat. Samenwerken en samen investeren in een duurzaam toekomstperspectief van Vitelia maar ook van uw onderneming, een gedeeld eigenbelang.