Even voorstellen... Stijn van der Cruijsen

Ik ben Stijn van der Cruijsen, 25 jaar en woonachtig in Stevensbeek. Thuis kom ik van een leghennenbedrijf en heb ook altijd met veel plezier op het familiebedrijf meegewerkt en nu dus in dienst bij het Pluimveeteam van Vitelia Voeders.

Naam: Stijn van der Cruijsen (25)
Woonplaats: Stevensbeek
Werkt bij: Vitelia Voeders
Functie: Pluimvee nutritionist

Ik heb dierwetenschappen gestudeerd aan de WUR en ben mijn werkende carrière begonnen bij DSM Twilmij (premix leverancier). Gestart als stagiair en later een aanstelling als pluimveenutritionist. Vanuit mijn werkzaamheden aldaar ken ik Vitelia als premix klant. Ik ken Vitelia Voeders in die hoedanigheid als een veevoerfabrikant waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Sinds november jl. ben ik bij Vitelia begonnen als pluimvee nutritionist. Belangrijke reden voor mijn overstap was mijn persoonlijke behoefte om dichter bij de praktijk te komen en om te werken in een bedrijf waar kwaliteit, klant centraal zetten en het resultaat van onze klanten boven aan de prioriteitenlijst staat. Ik kijk er enorm naar uit om onze voeders verder te verbeteren en om kennis te komen maken met u en uw bedrijf!